En iyi tada sahip balık yağı

Möller’s Omega-3, 2025’te de yine en iyi tada sahip balık yağı olarak taçlandırıldı!

Yeşil şişedeki Möller’s’imiz en iyi tada sahip balık yağıdır. Superior Taste Award, her yıl en iyi tat ve en iyi kaliteye sahip ürünlere verilen bir ödüldür. Möller’s Omega-3 gibi bir takviye için iyi bir tat elbette çok önemlidir. İyi bir tat, benzersiz balık yağının iyi kalitesini temsil eder.

Brüksel’deki Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nden 175 uzmandan oluşan büyük bir jüri, Möller’s Omega-3’ün tadını değerlendirdi. Möller’s Omega-3 Doğal, Limon, Tutti Frutti ve Elma’nın dördü de 2025’te bu prestijli ödülle taçlandırıldı.

Bu balık yağı neden bu kadar lezzetli?

Möller’s Omega-3 saf balık yağıdır, yani yağ taze balığın karaciğerinden elde edilir. Balık yağı uzun zamandır çok sağlıklıdır. Ancak eskiden balık yağı her zaman bu kadar lezzetli değildi. Yağ genellikle okside olmuştu, bu da omega-3 yağ asitlerine oksijen girmesine ve yağın acılaşmasına neden oluyordu. Günümüzde omega-3 yağ asitleri oksidasyona karşı korunmaktadır. Balık yağının üretimi oksijensiz bir ortamda gerçekleştirilir, bir antioksidan (E vitamini) eklenir ve yağ çok hızlı bir şekilde yeşil cam şişeye şişelenir, böylece ışığa maruz kalma sınırlanır. Bu oksidasyona karşı koruma, tadın çok nötr ve yumuşak olmasını sağlar. Doğal bir aroma eklenerek taze, yumuşak bir yağ elde edilir. Möller’s için sürdürülebilir şekilde avlanan Arktik morinasının karaciğeri kullanılır. Benzersiz Möller yöntemi ile saf, yüksek kaliteli, omega-3 ve A, D ve E vitaminleri açısından son derece zengin bir balık yağı elde edilir.

Diğer balık yağları veya kapsül içindeki balık yağları çoğu durumda Möller’s balık yağı kadar saf, yüksek kaliteli ve doğal değildir. Bunun için genellikle tüm balık sıkılır ve balık yağına işlenir. Daha sonra, kaybolduğu için vitaminler eklenir.
Balık yağı her zaman çok sağlıklı olsa da, eskiden çok az kişi bir kaşık balık yağı almak için can atardı. Yağ eskiden çok oksitlenmişti, bu da omega-3 yağ asitleri için iyi değildi. Oksidasyon, yağ asitlerine oksijen girmesi ve yağın acılaşması anlamına gelir. Omega-3 oksidasyona karşı çok hassastır, ancak Möller’s Omega-3 yağ asitleri oksidasyona karşı korunur (totoks <5). Üretim süreci inanılmaz derecede geliştirilmiş ve optimize edilmiştir. Yağın üretimi oksijensiz bir azot ortamında gerçekleştirilir. Ayrıca bir antioksidan (E vitamini) eklenir ve yüksek kaliteli yağ, ışığa maruz kalmayı sınırlayan yeşil cam bir şişeye şişelenir. Size küçük bir ipucu: Şişeyi açtıktan sonra buzdolabında saklayın. Bu düşük sıcaklık raf ömrünü uzatır.

Bu Üstün Tat ödülü, Möller “’s Omega-3’ün çok taze olduğunu ve iyi bir tada sahip olduğunu kanıtlıyor. Balık yağı aynı zamanda çok sağlıklıdır. Sadece sağlıklı omega-3 yağ asitleri nedeniyle değil, aynı zamanda A, D ve E vitaminleri nedeniyle de. Daha ne isteyebilirsiniz ki… Möller”’s Omega-3; bu sadece iyi hissettiriyor!

Şimdi Möller’s Omega-3’ün lezzetli tadını kendiniz deneyin! Biliyor muydunuz… günde sadece 1 tatlı kaşığı almanız gerektiğini?

Tüm Möller’s ürün yelpazesini buradan inceleyin.

    Calculate Shipping
    Apply Coupon